het huis

Kaapschier is een, onder architectuur gebouwde, 6 persoons vakantievilla aan de badweg in Schiermonnikoog. De ligging is perfect! Kaapschier ligt in een geweldig duinlandschap met veel privacy.

Beneden

Kaapschier is een heerlijke plek om te vertoeven. Het huis is voorzien van veel luxe en comfort, zoals vloerverwarming in het gehele huis. In de lichte woonkamer staan meerdere banken met een open haard en een smart tv. De complete, luxe ingerichte keuken biedt veel ruimte en heeft een eigen kookeiland. Daarnaast heeft de Kaapschier een wasmachine alsmede een uitstekende wifi verbinding. Er zijn meerdere (deels overdekte) terrassen zodat u de hele dag van de zon kunt genieten.

Boven

Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer is de masterbedroom met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, wastafel, eigen toilet en dakterras. De tweede en de derde slaapkamer hebben allebei twee eenpersoonsbedden. De tweede badkamer ligt tussen deze 2 slaapkamers in. Deze badkamer heeft een douche met wastafel. Naast deze badkamer bevindt zich nog een tweede toilet. Op een van de slaapkamers is ook nog een kinderbedje aanwezig.

Opmerking: u mag geen huisdieren meenemen naar Kaapschier.

Foto's

Voor meer informatie over de beschikbaarheid, prijzen en reserveringen, klik hier.