6 persoons vakantiehuis Kaapschier

Kaapschier is een, in 2007 onder architectuur gebouwd, 6 persoons vakantiehuis aan de Badweg in Schiermonnikoog. De ligging is perfect! Kaapschier ligt in een geweldig duinlandschap met veel privacy.

6 persoons vakantiehuis Beneden
Kaapschier is een heerlijke plek om te vertoeven. Het huis is voorzien van veel luxe en comfort, zoals vloerverwarming in het gehele huis. In de lichte woonkamer staan meerdere banken met een open haard en een smart tv. De complete, luxe ingerichte keuken biedt veel ruimte en heeft een eigen kookeiland. Daarnaast heeft de Kaapschier een wasmachine alsmede een uitstekende wifi verbinding. Er zijn meerdere (deels overdekte) terrassen zodat u de hele dag van de zon kunt genieten.


6 persoons vakantiehuis

Boven
Er zijn in totaal 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer is de masterbedroom met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, wastafel, eigen toilet en dakterras. De tweede en de derde slaapkamer hebben allebei twee eenpersoonsbedden. Hierdoor is Kaapschier geschikt als vakantiehuis voor 6 personen. De tweede badkamer ligt tussen deze 2 slaapkamers in. Deze badkamer heeft een douche met wastafel. Naast deze badkamer bevindt zich nog een tweede toilet. Op een van de slaapkamers is ook nog een kinderbedje aanwezig.


Opmerking
U mag geen huisdieren meenemen naar Kaapschier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Waddeneiland Kaapschier? Bekijk dan onze pagina over het Waddeneiland. Voor meer informatie over de beschikbaarheid, de prijzen of reserveringen bezoekt u de website www.kaapschier.op-schiermonnikoog.nl. Op deze website vindt u alle informatie over ons vakantiehuis.

De ligging van het vakantiehuis Kaapschier

6 persoons vakantiehuis

 

6 persoons vakantiehuis

6 persoons vakantiehuis

Germany � Design by Karousel �